Post by elsfersandzugsio on Feb 16, 2022 17:13:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beach Buggy Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beach Buggy Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac zlata ▞▞▞
▞▞▞ Beach Buggy Racing 2022 version ▞▞▞
Je to najlepšia hra vôbec. Gratulujem k dobrej práci. Urobte viac takýchto hier a získate príjem.
Dobra hra ale tazke ovladanie
Bomba hra naj hra ktorú poznám proste nemám ovv😍
Je to super hra mám ju už tretí krát raz som sa dostala až na koniec COOL
Bomba hra a najlepšie na tom že NIE je na wifi. Má to dosť levelov ja som to hral cca pol roka. Pre milovníkov šialených pretekov ODPORÚČAM!!!
Plážová bugina sa mi nepáči veľmi veľa
Kedykoľvek pretekám proti šéfovi. Šéf vždy len dopredu a realizuje loptu. Keď sa dotknem loptičiek, veľmi ma spomalí. V ďalšej aktualizácii odstráňte loptičky a funkciu skákania z pretekov šéfov.
Prečo má šéf plážových bugín po celý čas energiu
Grafika je úžasná. Hre dávam 4 hviezdičky. Dobrá práca pre vývojárov
Kúpiť Beach Buggy Racing 2: Hot Wheels™ Edition - Xbox ...
Najlepšie hry pre Amazon Fire TV: preteky, klasika, strieľanie ...
Hra Grate, všetky závodné hry musia byť nebezpečné a čo nie, a bolo veľmi ťažké nájsť hru, ktorú by som si zahral s deťmi, ale teraz ma táto hra zachránila
Naozaj sa mi to páči, zatiaľ je to jedna z najhlúpejších hier, aké som kedy hral. Ale jednu vec, ktorú chcem, aby ste mi opravili, je grafika a každodenná výzva, urobte grafiku trochu realistickou a každodennú výzvu s multiplayermi Okrem toho je hra veľmi dobrá. Dúfam, že mi to opravíš.
Je to dobrá hra, ak máte ovládač Xbox alebo ovládač PS4 (mali by ste ho použiť)! . Je to 3 z 5 60%. Nie je veľa úrovní, ale môžete si prispôsobiť svoje auto ... A môžete si prispôsobiť svoju postavu
King Of Defense: Merge TD Strategi mmh
Je to super hra
Perfektná hra. Milujem grafiku a všetko okolo tejto hry. Programátori odviedli skvelú prácu.
Super hra neni i čom hrozí
TÁTO HRA JE VEĽMI SKVELÁ, ALE NEEXISTUJÚ ŽIADNE NEBEZPEČNÉ VECI NA ZASTAVENIE VOZIDLA, KEĎ JE NIEKOĽKO VECÍ NA ZASTAVENIE VOZIDLA, TAK TOTO BUDE KOMFORT PRIPRAVENÉ
Hra v prvej fáze je jednoduchá, ale snažte sa ju deťom uľahčiť
Nájdite ilustrácie na tému Racing Road. ✓ Bezplatné na komerčné použitie ... Cyklista, Bicykel, Cyklistické Preteky ... Beach Buggy, Auto, Závod, Terén.
Beach Buggy Racing – Aplikácie v užbe Google Play
Páči sa mi táto hra, chcem dať tejto hre 5 hviezdičiek, ale celý šéf bol naozaj prehnaný, pretože jeho sila je neobmedzená, ako plážový brat, ohlušujem ho a dosiahnem roxanový valec, ale jeho tak poháňa váš boj v blizardovom balíku je to nemožné i mať rally profíka a jeho 1000 hp a jeho maximum zarobil som nejaké peniaze z farmárskych peňazí výhry na jednoduchej ulici, ohlušil ma tak ľahko roxxan roller je tak prehnaný
Oplatí sa!:-);-)Toto je moja najlepšia hra a to ich mám presne 24!!!!
Hra sa mi páčila, kým sa mi nevybili dáta a neresetoval môj telefón. Tiež nie je vhodná pre deti, veľa alkoholu pridáva a fajčenie trávy pridáva veľmi otravné a hru by ste dostali a museli by ste zaplatiť 14,99 LEN ZA ODSTRÁNENIE DOPLNKOV!!!
Eset vyhodil vírus....
už som zaplatil. Ale stále to chce, aby som zaplatil. Už som sa pokúsil znova nainštalovať a tiež som stratil všetok svoj pokrok. Stále nefunguje. Opravte prosím.
Wow také špecifické a cenovo dostupné
Po skončení reklamy obrazovka zhasne a aplikácia sa zablokuje. Toto sa deje zakaždým. Opravte to, pretože to kazí zážitok. Vďaka!
Trávenie času a pretekanie! Urobil som všetky úrovne a môžem povedať, že boli ťažké, ale aj super zábavné!
DFG
Jedno zle je na tejto hre že su obmedzene jazdy a ked vam sa vviničia tak musite dlho čakať
Hlúpe ťažké na poedných niekoľkých úrovniach a ťažké upgradovať, musíte hrať stokrát, aby ste mali dostatok peňazí, musíte si kúpiť, aby ste si uľahčili život. Hry majú byť výzvou, nie byť šialene ťažké, aby si ľudia museli kupovať mince.Hlúpe!.
Úžasná hra... !!!
Mám super tablet a na ňom mám nejako spravené že mám na niektorú aplikáciu premium a zdarma takže super
Dobrá hra, ale neviem, prečo ma vytlačí z hry ako po každých 3-4 jazdách, objaví sa čierna čiara a nemôžem nič robiť, len to zatváram a zakaždým otvorím hru
Je to dobrá hra, ale samotná hra je podvod. Prečo sa mi pri pretekaní zapne iba jeden výkon a auto, s ktorým pretekám, má niekoľko vylepšení?
Dik vlasy kefa
Plážová bugina je skvelá, ale tvrdo sa snažím o nové autá, sú to naozaj drahé autá a získam vodičské
Niekedy po pridaní alebo pozastavení pretekov a uzamknutí obrazovky hra zamrzne na čiernu obrazovku a stratil som lístok na preteky. Veľmi často. Odstráňte chybu.
Je to smiešne, po niekoľkých leveloch sa táto hra stáva neprekonateľnou, aj keď upgradujem svoje auto, som stále poedný, moje auto nezrýchľuje ani krok za krokom pomocou nitro. Všetko, čo chcú, je, aby ich hráči kupovali mince, pretože zarábanie mincí je v tejto hre príliš ťažké, takže musíte kupovať mince. Taká zbytočná hra. Chcete to zahviezdiť v mínuse 😒😒
Doposiaľ najlepšia power-up hra si ju naozaj užite. Vždy to dokončím a potom znova spustím
Mohlo to byť 5 hviezdičiek, ale nezávodné etapy (streľba, ničenie, edovanie vedúceho auta ffffff) je tááák... Prečo jednoducho nepretekáme so všetkými tými vylepšeniami? To je na zábavu viac než dosť. Fffs!
Túto hru doova neznášam. Snažím sa pretekať, ale stále ma niečo naráža. Dúfam, že to nikto nehrá a vy všetci skrachujete.