Post by elsfersandzugsio on Feb 16, 2022 17:25:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות יותר סיבולת ▞▞▞
▞▞▞ Cat Simulator 2022 version ▞▞▞
אנימציה לא כל כך טובה והפקדים קשים מאוד
זה ממש כיף. הבעיה היחידה שלי היא שברגע שפותחים את כל הבתים, אין הרבה מה לעשות.
הייתי נותן עוד כוכב אחד אם האתגרים לא היו ממולאים. קצת תקלה אבל אחרת Cat Simulator מפותח מספיק טוב. כאשר אתה ברמה גבוהה, אתה מתבקש לזכות בכמות מסוימת של רמות מרובי משתתפים ברציפות, אבל המשחק יכניס אותך למשחק ללא כל זמן במשחק האמור ואתה מפסיד נקודות כלשהן לקראת המטרה שלך. " שמאפס כל עבודה שעשית לקראת רצף הניצחונות שלך. משחק מהנה על היותו משחק חינמי.
מודעה בתוך 5 הדקות הראשונות של המשחק. הישארו עם אנשי CatSim, הגרפיקה קצת פחותה אבל לפחות המודעות לא נזרקות אליכם אחרי כל פעולה שהושלמה.
מיאוווו
הלוואי שיכולתי לדרג 0 כוכבים בלי להעליב את היוצרים של האפליקציה הזו אבל ברגע שנכנסתי אליה זה פשוט העיף אותי החוצה אבל אני לא בטוח אם זה עובד או ואל תוריד את האפליקציה הזו זה בזבוז זמן טיפשי תאמין לי אני נותן לאפליקציה הזו 1/10 עד אז אני משאיר ביקורת גרועה
החתולים כל כך חמודים אבל הם קצת יקרים
המשחק מאוד כיף! עם זאת, הפקדים קצת קשים. בסך הכל משחק טוב! אני מדרג את זה ב-4 כוכבים
חתולים הם אהבה חתולים הם החיים
למה אי אפשר להוריד את זה? כלומר החתולים חמודים אבל עדיין זה לשנת 2015?
Cat Simulator Acțiune voln
אני לא אוהב את זה, כי 1. המצלמה רועדת ו-2 אני לא יכול לטפס על השולחן ו-3. לא קשה לי ללכת ולרוץ... אני חושב שאני יכול לדרג אותה ב-0 כוכבים😡
Cat Simulator Actie sfvt
Cat Simulator Acțiune timb
Mini World: CREATA Petualangan hgrn
אני אוהב את זה
זה כל כך מציאותי שזה יותר מציאותי מהחיים האמיתיים. יותר מדי מציאותי, בבקשה תעשה את זה קצת יותר לא מציאותי, כי זה הורג את תאי המוח שלי עד כדי כך זה מציאותי.
זה טוב אבל צריך לעבוד על הגרפיקה
המשחק הזה ממש כיף, למרות שאני חושב שבבית הראשון צריכים להיות יותר חדרים. אבל חוץ מזה זה משחק טוב.
לא יכולתי לשחק כי לקח לי כל כך הרבה זמן להיטען
כזה משחק קטן ומהנה! אני אוהב את זה! למרות שהסינגלפלייר קצת תפל ובואי. לא אכפת לי! גרפיקה נהדרת ומשחק מהנה אני אתן לו 5 כוכבים!
המשחק המהנה והנחמד שלו למשחק לא מקוון, אני אוהב את ה-multi player
"היי תודה על הזהות שלך עכשיו בוא ייקח הרבה זמן לטעון"
איך אתה אוהב את המשחק הזה אבל אני חושב שלאחר הנפילה על הבית 3 למעלה אני מוכן מבולבל ואז אני לא יכול לנצח את הרמה ללכת לבריכה
אהבתי מאוד את הפרסי
המשחק הזה נראה מגניב הבעיה היא שכאשר אני מתקין את האפליקציה הזו כאילו היא לא תתקין בבקשה תקן אותה
משחק נחמד אבל תקלות ברמה 3 בקומה העליונה והחתול לא יכול לרוץ זה פשוט נכנס לרצפה, אם זה לא היה קורה זה היה מגביר את זה עד 5 כוכבים
זה משחק מאוד מהנה ואני מאוד נהנה ממנו אבל אני מאוד רוצה לראות עוד בתים אבל חוץ מזה הוא מדהים
זה בסדר אבל יכול להיות יותר מסתם להתרוצץ לשבור דברים לעשות אבל זה כיף לשחק עם הילדה הקטנה שלי
אני ניטרלי זה די טוב אבל הגרפיקה מבאסת ואתה לא מאוד חופשי. כמו כן, אם האדם קיים איתך אינטראקציה זה עשוי להיות טוב יותר.
אז שיחקתי את זה לפני הרבה זמן וזה היה ממש טוב, אני עושה את זה שוב וזה ממשיך להתחיל, גוגל פלוס לא נכנס, זו יכולה להיות הסיבה, אבל אני קצת עצוב, המשחק הזה היה הילדות שלי. נא לתקן אם אפשר.
הדרך לשעמם, זה כל מה שאני הולך להגיד
חבל . בקומה השלישית אני מתמודד עם הרבה באגים. בכל פעם שאני מזיז את החתול שלי פתאום היא התמוססה בקומה השנייה. לא מומלץ על המשחק הזה. כל כך רע .
המצלמה כל כך גרועה נורא! לא יכול להשלים משימות עם מצלמה מפוצצת. אם הייתה לי ברירה הייתי נותן לזה אפס כוכבים. תקן את הבעיה הזו. שיחקתי בו רק 5 שניות וזה גרוע😑😑😓😡
השם והתמונה בפרופיל Google שלך יופיעו עם הביקורת שלך. עריכות קודמות גלויות למשתמשים Qisya.
זה מעצבן כי הוא נטען כל כך הרבה פעמים אבל חיכיתי לשחק את המשחק שהוא כל כך איטי בטעינה 😠😠😠
AWWWWWW אני אוהב את המשחק הזה אבל הוא ממשיך לקרוס תקן אותו בבקשה
טי
אוהב את המשחק אבל כמה דברים שאתה צריך לתקן שם כמו הבקרים אבל אולי זה הטלפון שלי אני לא לא תודה