Post by grecdalandraver on Mar 15, 2022 18:07:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ TCG Hub - Card Collection Tool ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TCG Hub - Card Collection Tool IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ joc hack (multe resurse) ▞▞▞
▞▞▞ TCG Hub - Card Collection Tool 2022 version ▞▞▞
Cea mai bună aplicație de acest tip cu siguranță. Ușor de utilizat și, spre deosebire de multe aplicații similare, păstrate în mare parte la zi. Încă lipsesc câteva fotografii (în principal carduri promoționale) și alte câteva promoții au rămas în urmă pentru a fi adăugate la baza de date. Aștept și aspectul de constructor de punte cu mare nerăbdare!
Îmi place foarte mult această aplicație, dar singurul lucru pe care majoritatea utilizatorilor ca mine l-au iubit este că, dacă nu există conexiune la internet, nu poți vedea și cardurile
Aș dori să dau 5 stele, dar au trecut luni de când a fost lansat setul de sabie/scut. Cu toate acestea, datele (valoarea cardului) nu sunt în aplicație. Vă rugăm să actualizați și vă voi acorda cu plăcere cinci stele.
Fara detalii de pret
Aproape cea mai bună aplicație, dar prețurile de pe carduri sunt greșite. Aș dori dacă le actualizați
Aplicație grozavă pentru a vă păstra cărțile frumos aranjate, fără a fi nevoie să purtați cardurile în mod constant
Bine, este foarte nesigur cu încărcarea în profiluri. Și făcând anumite acțiuni. Lipsesc unele lucrări de artă de card pentru unele dintre cardurile xy și cardurile recente, ceea ce este enervant. În general, deși este destul de ok de utilizat. Nu e atat de rau
Excelenta aplicatie! Cu toate acestea, nu pot găsi expansiunea Sword and Shield.
Continuați să găsiți carduri care aparent nu există pe baza acestei aplicații. Exemplu perfect Gastly nr. [83/202]
Aveam să-l folosesc pentru a stabili prețul colecției mele, dar cardurile v și altele din setul lor nu sunt disponibile
Am încercat aplicația crezând că ar fi grozav, dar aplicația este groaznică, scanerul este greșit și nu funcționează tot timpul și când trage cardul nu arată o imagine a cardului, așa că nu pot fi sigur dacă mă uit la cardul potrivit sau nu. Habar n-am ce înseamnă nelimitat și invers, cred că ar trebui să existe un întreg despre cum funcționează aplicația.
Continuă să-mi scaneze cărțile Pokémon din nou și din nou. Nu se întâmplă nimic.. gunoi!
Aceasta este o aplicație grozavă, o iubesc, dar din colecția mea de cărți nu pot să găsesc 4 dintre cărțile mele în aplicație. În afară de asta, este o aplicație grozavă
TCG Hub - Card Collection Tool Інструменти kis
Este o aplicație uimitoare, de fapt, este cea mai bună aplicație de înregistrare tcg pe care am încercat-o. Pentru a obține o stea în plus, poate o faceți astfel încât să puteți schimba moneda.
O aplicație bună. O modalitate bună de a urmări ceea ce ai. Dar în cea mai recentă actualizare.. ați eliminat opțiunea pentru ce monedă să afișați. Afișează doar $ acum...
Nu reflectă valoarea reală a cardurilor vândute pe Ebay sau TCGPlayer, de ex. Prelecția profesorului Elm valorează mai mult de 17 USD...
Funcția de scanare și numărul de carduri de pe această aplicație o fac mai bună decât cea pe care o are Nintendo, dar, în ultimul timp, când încerc să folosesc funcția de căutare, aplicația nu va mai funcționa aleatoriu
aplicația bast dintre toate aplicațiile pentru carduri. dar toate au un lucru în comun. FĂRĂ OPȚIUNE PENTRU CARDURI HOLO. Ar trebui să faceți asta cât de curând. Știu că dacă apare o aplicație cu opțiunea holo adăugată, toată lumea va sări.
Avem nevoie de o turnee din apropiere care să fie organizată prin această aplicație, iar când are loc un joc, 2 oponenți trebuie să cadă de acord cum a fost câștigătorul. Și clasamentul local Înregistrarea numai dec-urilor scanate cu dec-uri gata de joc....
Funcționează și este o idee grozavă. Mi-aș dori doar să aveți o bază de date mai mare. Este foarte descurajant să nu fii capabil să prețuiești cardurile din 2015.
Vă rugăm să adăugați noile seturi. Știu că probabil o faceți deja, dar vă rugăm să o faceți rapid când noile seturi vor fi 5 din 5 stele
Nu a funcționat în scanarea cărților mele de ciocnire rebelă, dar nu a funcționat
Nu merge
Nu are minți unificate sau destine ascunse
Deci, pot folosi seturi din trecutul ciocnirii rebelilor, cum ar fi stilurile de luptă etc. pe telefonul meu principal, dar am încercat să folosesc aplicația pe celălalt telefon și nimic nu apare după ciocnirea rebelilor
Nu găsesc nimic, încercând să caut „Pikachu vmax” sau 044/185 și nimic. La fel și cu alte cărți. Cât de greu este să faci căutarea să funcționeze corect???
Aplicație genială. Doar un pic necorespunzător când treceți între pokemon. De asemenea, nu știu dacă doar al meu sau al tuturor, dar secțiunea prețul cardului nu arată nimic. Mi-ar plăcea ca un scor fix ar fi probabil un 5 dacă ar funcționa.
Nu îmi voi scana cardurile lol
Scanerul dvs. este întârziat și nu funcționează
Idle Barber Shop Tycoon - Game Simulācijas spēles dxc
Iubesc cu adevărat aplicația. Ușurează să mă uit la cărțile mele fără a le scoate, de asemenea, ușor de găsit. Mă întrebam despre sistemul de prețuri pe care îl aveți și cât de precis este. S/o meu are o aplicație similară care arată prețuri diferite pentru unele dintre cardurile mele și am fost doar curios.
Nu este un scaner grozav
aplicația bună are opțiune pentru inversare și nelimitat, ceea ce este grozav! dar ceva mă deranjează în seturile mai noi, cardurile GX au un revers și nelimitat, dar GX-urile nu au holos invers
O să-l placă pe constructorul de punte când va ieși, dar toate prețurile sunt greșite
Nu a funcționat deloc la scanare
are aproape tot ce mi-aș putea dori. folosind Google Pixel 2, aplicația este puțin lent, așa că nu cred că este o problemă hardware. unele cărți lipsesc, dar sunt cărți mai obscure. nu există adevărate pentru a urmări carduri din alte limbi. Funcția de căutare funcționează excelent, iar capacitatea de a vizualiza toate cărțile dintr-un set sau toate cărțile unui Pokemon este foarte utilă, deoarece colecția mea este în ordinea dex și nu în ordinea setată. principala mea preocupare este că ar putea fi puțin mai rapid
Este cea mai bună aplicație de urmărire a colecțiilor de cărți Pokemon pe care am găsit-o până acum. Îi lipsesc câteva cărți aleatorii din unele seturi mici, dar cam atât. Mi-ar plăcea foarte mult dacă ar adăuga o modalitate de a vedea valoarea totală a colecțiilor mele
*actualizat* Dev-ul a remediat IMMEDIAT ultima mea reclamație. Bună treabă Dev! DAR, ar fi grozav DACA ar mai fi existat un alt punct de verificare pentru Holo, PRECUM SI Reverse atunci când îmi verific seturile
Aplicație uimitoare, minus faptul că nu există sabie și scut. În afară de asta, este o aplicație foarte bună!
Aplicație grozavă pentru căutarea rapidă în biblioteca mea. DAR! Mi-ar plăcea să-mi organizez colecția după tip pentru a ușura construirea punților.
Funcționează bine și este o aplicație bună, dar puțin depășită lipsește cel mai nou set (minți unificate) și nu include niciun set japonez.
Îmi place această aplicație. Ușor de folosit, dar, când tocmai s-a întors în colecție, mi-aș dori să pot naviga cu ușurință după imagine în loc de liste de text și să am o pictogramă mică pentru a da clic pe imagine pentru a o adăuga rapid la colecția mea sau la lista mea de dorințe.
Aplicație grozavă, trebuie doar actualizarea prețurilor pentru câteva dintre cărți și, mai important, vă rugăm să adăugați câteva tipuri suplimentare, cum ar fi „prima ediție, fără umbră și HOLO”
Este plăcut să știu valoarea cardurilor mele, dar nu este exactă, având în vedere că informațiile cardului sunt cu aproape 2 ani în urmă și departe de a fi actualizate
În general, o aplicație de management grozavă, dar prețurile cardurilor lipsesc, îmi place că mi-am scanat toate holo-urile și promoțiile și cardurile din prima ediție, dar am observat că multe dintre ele nu au valori și apoi unele carduri nu au valoarea corectă și doar câteva cenți, când o mulțime dintre ele merg în prezent pentru sume mult mai mari în intervalul de sute, am observat că toate cardurile vmax actuale nu au nici un istoric de preț. În general, o aplicație grozavă de gestionare a cardurilor, dar cred că valoarea cardurilor este foarte subestimată.