Post by grecdalandraver on Mar 15, 2022 18:10:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad Skills BMX 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad Skills BMX 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara za povećanje resursa ▞▞▞
▞▞▞ Mad Skills BMX 2 2022 version ▞▞▞
Lijepo brate
Tvrdo i malo zaostalo
Nije offline ww moraš se povezati za faze, ali sve ostalo je lijepo
prijatelji na stazi za skok prvo povucite svoj bicikl gore, drugi povucite svoj bicikl dolje na Landing area i igra je super
Mad Skills BMX 2 অ্যাকশন dod
Najgora igra jer u određenom trenutku nitko ne može očistiti razinu jer ne želi da netko očisti ovu igru.
Apsolutno mrzio. Užasna grafika, puno kasni i nikad ne bi radila. Ne bih preporučio
testul de prietenie: testul BFF Divertisment oooz
igra je prilično zabavna, ali nakon što dođete do razine 8 budite spremni na stalne reklame. nakon svake utrke. OGLASI! ne kratke. Oglasi od 30 sekundi. oni STVARNO žele svojih 10 dolara za uklanjanje oglasa. ako mrzite stalne reklame. prenijeti ovu igru. postoje načini da zaradite novac bez bombardiranja svojih kupaca. uživati. Deinstalirao sam igru jer je trošiti 30 sekundi svake minute baveći se oglasima glupo.
Nije loša igra. 2 gumba koji upravljaju biciklom ne reagiraju, a igra postaje prilično isprekidana. Manje greške, ali dobra zabava.Volim igru jedino što igra zaostaje kao luda nasumično ne kao da ne može renderirati u toliko stvari jer neće dvaput zaostajati na istom mjestu, kasnije u igri postaje gora osim što je dobro
Odlična igra, ali možda biste trebali dodati neke trikove kako bismo mogli izvoditi trikove u tome što je bmx u redu
stvarno bi trebao biti 3.6, ali nešto mu nedostaje, ali uživam u igranju sada malo dalje u igrici malo bolje 3.9 sada još uvijek 3.9 igram neko vrijeme i dajem mu 3.0
ova igra je jako zabavna. ali trebali biste dodati wifi multiplayer, ali osim toga, to je najbolja igra koju sam ikad igrao i ovo mi je prvi put da ocjenjujem aplikaciju jer su sve ostale aplikacije loše, ova igra mi je prva omiljena iako imam još 30 drugih igre upravo sada pa hvala što ste napravili ovu igru
To je ovisnost... Živite u igri, samo da nadogradite ili dobijete zlato na koje ćete prilično potrošiti novac. I količina zlata za tu cijenu! ajde! Ne isplati se... Osim te sjajne igre...
Ova igra je bila sjajna, a onda ste dodali milijun novih dodataka koji su toliko usporili igru da je ne možete ni igrati jer cijelo vrijeme kvari pa 2 zvjezdice i deinstalirana.
Igra je laka, ali ponekad visi pa poradite na tome, ocjenjujem je s 4 od pet zvjezdica
Ako odlučite ne ispuniti anketu koja prodaje vaše osobne podatke, igra počinje kvariti.
Pristojna igra, ali AI je preteška za pobijediti. Ostvaruje savršene skokove u savršenim trenucima i postaje neugodno nakon nekog vremena dok je vaš bicikl napunjen.
Ova igra ima vrlo lijep koncept. Previše je izazovno. Naučio sam što je zapravo odlučnost. Pokušao sam 40 puta završiti neke borbe s šefovima. A ovo doista dokazuje da je naporan rad ključ uspjeha. Nikad ne odustaj✔️
Nekako se izgubio nakon nekog vremena i postaje nemoguće pobijediti ai cos oni r op nakon što igrate dugo vremena
Instalirao sam igru dva puta i oba puta se nije uspjela ni pokrenuti i proći pokraj turborilla ekrana. Ova igra je sranje!!
Platiti za pobjedu? Miim da ne želim platiti samo da pobijedim jednog tipa! Hajde, švorc sam!
Ažuriranje igre za okretanje unatrag nije dovoljno
Samo 3 zvjezdice, postignuća nisu povezana s google play igrama.
Vau ovu igricu je lijepo igrati
Je li ovo igra s trikovima
Loša igra, ali obodna vatra nad snagom
Zaista uživajte u ovoj igrici. Sjajna grafika i izvrsne kontrole. Jednostavan za učenje i zabavan kako biste vidjeli koliko ste uspješni na globalnoj ljestvici nakon svake pjesme. Oglasi su minimalni i nenametljivi.
Čini se da je bez trošenja stvarnog novca na nadogradnje nemoguće pobijediti prvog šefa. Ne gubite vrijeme.
Previše jebenih reklama, jednom sam imao 2. Ne gubite vrijeme.zabava sve dok ne dođete do razine 28 vozača i vaše zaglavljene 6. utrke u dva tjedna i savršeno pogodite svaki skok kao kompjuterski vozač koji ima 18 godina, ali se ipak udaljava od vas na sporijem biciklu s manje pumpanja n skoka. igra smeća. bilo je zabavno s 5 zvjezdica, ali samo sam izgubio vrijeme.
Nema opcije za osvajanje rakete i zlata...... Vi 🙁
Ova igra je bila avantura,akcija,stub i zabavna,sviđa mi se ova igra jako za grafiku i consart,treba nam neka igra,kao ova,saad zo,
Dobra grafika nije preteška
Dobro iskustvo. To je vrlo zabavna igra koja se preporučuje za provođenje vremena.
Vrlo zabavno, ja sam zaokupljen cool grafikom i igranjem igrica... ... volio bih moći napraviti još nekoliko trikova.... i igra se s vremena na vrijeme ruši...
Lako za naučiti i teško savladati. Puno zabavnih razina i ne previše prisilnih oglasa
Jesam li to samo ja... igra je toliko glitchy da se gotovo ne može igrati. Koristim Samsung S7. Da nije tako kvarna ne bi bila loša igra.
vrlo zanimljiva igra
dobra igra samo su reklame predugačke
Postoji neki problem u ovoj igrici kada je skinem i kada se pokaže instaliranje počinje ponovno preuzimanje
Igra je zabavna i jednostavna za igranje, to je igra na koju se gubi vrijeme, ali ipak bi trebao postojati lakši način za dobivanje zlata
Ne možete napredovati nakon razine 4 bez plaćanja gotovo 30 funti, ne zamarajte se ovom igrom
Namješteno je da AI ide tako brzo i ne mogu skočiti kad ga pritisnem i ne pritisnem tipku za ubrzavanje, molim te nemoj
gameplay je stvarno zabavan.. ljepša grafika bi mi bila 5 zvjezdica.
zabavna igra koju je teško povisiti bez kupnje, zlato, ali još uvijek puno zabave
Igra je užasna jer se ludo ponavlja. Zarada potrebna za napredak ne zadovoljava ono što je potrebno za nadogradnje koje su neophodne za napredak! To tjera igrača da stalno ponavlja istu stvar iznova i iznova i iznova i iznova i iznova i iznova. Čak ni odabir gledanja svih oglasa i pobjeda u utrkama nije ni polovica onoga što je potrebno za nadogradnje. To je smiješno. Jednostavno morate platiti novac za nadogradnje samo da biste napredovali. Ova igra je apsolutno smeće