Post by grecdalandraver on Mar 15, 2022 18:16:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beach Buggy Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beach Buggy Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack game (περισσότερο χρυσό) ▞▞▞
▞▞▞ Beach Buggy Racing 2022 version ▞▞▞
Στο Google play pass μέχρι στιγμής το παιχνίδι είναι καλό και μου αρέσει και σήμερα το πρωί είναι η πρώτη φορά που παίζω αυτό το παιχνίδι στο τηλέφωνό μου 📱 στη δουλειά.
Beach Buggy Racing Rennsport fyg
Το παιχνίδι κλείνει κάθε φορά ακόμα και όταν φορτώνει.
Αυτό το παιχνίδι είναι τρελό και αστείο, ελπίζω ο προγραμματιστής να προσθέσει περισσότερους κόσμους για να παίξει. Αλλά λείπει, θα το βαθμολογήσω με 5 αστέρια αν δημιουργήσετε μια λειτουργία για πολλούς παίκτες όπως το Hotspot για να παίζω με τους φίλους μου και στο Διαδίκτυο για να παίζω με άλλους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω να διαβάσετε αυτό το μήνυμα.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά θέλω να το βάλω με 3 αστέρια γιατί υπάρχει κάποιο σφάλμα και με δυσκολεύει να βγω από το παιχνίδι, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω powerups
Καλο !!!!!!!!!!παιζετε με 2??
Το καλό παιχνίδι λίγο ταλαντευόμενο γυρίζοντας μόνο προς τα κάτω είναι πάντα η κούρσα σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε να δημιουργηθεί για να αγωνιστείτε ξανά, αλλιώς θα ήταν 5 αστέρων
Τα εφέ είναι asom και το verson είναι επίσης σε πολύ καλή κατάσταση και μου άρεσε να παίζω το παιχνίδι
Βρες τιμές για Shinecon SC-B04 Ασύρματο Gamepad για Android / iOS / VR (Virtual Reality) Μαύρο σε 2 καταστήματα στο Skroutz.
Πολύ ευχάριστο και χαλαρωτικό! Υπέροχο παιχνίδι, έξυπνο αναπτυγμένο! Απολαύστε το παιχνίδι!
μεγάλο
Παιδιά είναι τόσο δύσκολο να προσθέσετε multiplayer mode;!! Είναι ένα ΦΟΒΕΡΟ παιχνίδι με ωραία γραφικά. Αν το προσθέσετε, θα έχετε περισσότερο σεβασμό
Πληρώστε για να παίξετε. Εάν όχι, είναι βασικά η κατάταξη, η κατάταξή σας αποφασίζεται για εσάς 1-6. Μερικές φορές ρίχνεις ένα 1 μερικές φορές ρίχνεις ένα 4 ανεξάρτητα από το τι κάνεις.
Τρομερό χάλια, δεν μπορώ να ξεπεράσω το πρώτο επίπεδο επειδή δεν έχετε τα νομίσματα για αναβάθμιση. Τότε ο μικρός μπούγκερ θα σας πετάει συνεχώς λουλούδια για να σας επιβραδύνει. Θα πρέπει να ξοδέψετε πραγματικά χρήματα για νομίσματα για να ξεπεράσετε τα επίπεδα.
ειναι ορεο
Δεν μου ανίγγει
Dota Plus Total பொழுதுபோக்கு qut
Online pote??
Εμπειρία εγκατάστασης και λειτουργίας Apple TV. Τι είναι το ...
*ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ BULLISHIT ΑΜΕΣΩΣ* Αρχικά φαίνεται να είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά αυτό είναι εντελώς άδικο, όταν ξεκίνησε το παιχνίδι οι αντίπαλοι είναι σε σούπερ ταχύτητα πηγαίνουν πιο γρήγορα από εσένα και αργότερα έρχονται στην ταχύτητά σου, οπότε δεν μπορείς ακόμη και να τα πιάσεις και στο τελευταίο επίπεδο, όταν αγωνίζεσαι με άλλον οδηγό, μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δύναμή του πολλές φορές, αλλά μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε μόνο για μία φορά, αυτό είναι εντελώς άδικο και γελοίο και όσο περισσότερο περνάς τα επίπεδα τόσο πιο δύσκολο και αδύνατο να κερδίσεις
Η χειρότερη εφαρμογή. Η εφαρμογή πάντα δεν ανταποκρίνεται μετά την αναπαραγωγή του βίντεο.
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΤΕ ΓΙΑ BBR 2. Δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να σχολιάσω εκεί. νέα ενημέρωση που πρέπει να περιμένω μέχρι να φύγουν τα στρατεύματά μου με θυμώνει ενώ χτυπιέμαι😐 και δεν μπορώ να έχω νέα στρατεύματα
Beach Buggy Racing αναπτύχθηκε από Vector Unit Android Developer στο Αγώνες Είδος. Android App έχει μέση 4,3 βαθμολογία με 100.000.000+ Εγκαθιστά. Αν θέλετε
μαλακια ουτε για 5 χρονον παιδι δεν ειναι ουτε μισο αστερι 0 αστερια
Buggy Motors '21 BuggyCar (450kg 100% Aluminum). Καινούριο. 15.599 € ... Μοτοσυκλέτα βuggy '17 Barracuda Buggy ... Ymc Beach Buggy '17 SAHARA 1100.
Παλιότερα ήταν καλό απλό παιχνίδι, τώρα οι πολλές επιλογές στην οθόνη προκαλούν σύγχυση και οι διαφημίσεις, οι διαφημίσεις, οι διαφημίσεις έχουν απεγκατασταθεί
Τα παιχνίδια συνολικά καλά, αλλά έχουν περάσει πάνω από 3 μέρες. Μόλις αγόρασα 30000 νομίσματα. Πήρα την απόδειξη το επόμενο λεπτό. Αλλά ακόμη και μετά από 3 ημέρες αυτά τα νομίσματα δεν είναι διαθέσιμα στον λογαριασμό μου στο παιχνίδι. Έγραψα ακόμη και ένα mail στην ομάδα προγραμματιστών αλλά καμία απάντηση.
Το παιχνίδι είναι ένα μέσο είτε όχι τόσο καλό είτε όχι τόσο κακό ευχαριστημένο με γραφικά
Drift Odyssey Mod (Unlimited Diamonds) Apk.
Καλή δουλειά ! Το παιχνίδι είναι υπέροχο, καλά χειριστήρια και μέτρια γραφικά. Μείον 3 αστέρια λόγω της δυσκολίας του αγώνα. Λοιπόν, τι εννοώ; Αυτό που εννοώ είναι ότι όταν ξεκινά ο αγώνας, ο στόχος είναι να κερδίσουμε τον αγώνα. Αλλά, όταν φτάσετε στην 1η θέση, το AI κυριολεκτικά θα κάνει τα πάντα για να μειώσει τη θέση σας. Δεν είναι πολύ κακό; Θέλω να πω, σαν να προσπαθείς τόσο σκληρά να είσαι στην 1η θέση, και το AI σε πυροβολεί κυριολεκτικά. Αυτό είναι πολύ κακό. Μειώστε λοιπόν τη δυσκολία. Ευχαριστώ για την ανάγνωση .
Καλό παιχνίδι, αλλά δεν ξέρω γιατί με σπρώχνει έξω από το παιχνίδι όπως κάθε 3-4 βόλτες, εμφανίζεται μαύρη οθόνη και δεν μπορώ να κάνω τίποτα, απλά το κλείνω και ανοίγω το παιχνίδι κάθε φορά
Μετά από ένα σημείο είναι πολύ δύσκολο
Beach Buggy Racing Preteky tteo
Beach Buggy Racing Racing jisu
Μου αρέσουν τα γραφικά αυτού του παιχνιδιού αλλά με αγχώνει ακριβώς όταν είμαι στην πρώτη θέση θα με χτυπήσουν και θα επιστρέψω στην 6η θέση αλλά είναι καλό
Μου άρεσε τόσο πολύ αυτό το παιχνίδι όταν το beach buggy three δεν επέστρεψε, συγγνώμη, αλλά ήταν φοβερό, θα είναι φοβερό και στο μέλλον θα είναι μόνο φοβερό
Καλο δεν ειναι βαρετο αλλα ενταξει δεν μου αρεσε παρα πολυ αλλα μπορει σε αλλους να αρεσει!!!
Ηταν βλακια και μαλακια
Δύο αστέρια για κάποιες αδύνατες αποστολές που βάζεις σαν σκοπευτήριο και ακολουθείς τον αρχηγό.
Καλή εφαρμογή και ωραία γραφικά χάρη στον προγραμματιστή.
Σοβαρά ένα εκνευριστικό και ψεύτικο παιχνίδι... Έπαιξα και έκλεισα 3 επίπεδα αγώνων, αλλά άλλοι αγώνες όπως ο 100 ίππων είναι πραγματικά ψεύτικοι... Λίγο πριν από τη γραμμή τερματισμού, όταν είσαι πρώτος μετά σε πυροβολούν κάθε φορά, επομένως δεν μπορώ καν να κερδίσω. ... Λοιπόν, ήμουν πραγματικά σε αυτή τη θέση για ίσως 50 φορές και νομίζω ότι στην εμπειρία μου στο gaming με 100 διαφορετικά παιχνίδια ξέρω πότε το παιχνίδι AI σε κάνει να μην σε αναγκάζει να αγοράσεις πράγματα... Υπάρχουν ήδη τόσες πολλές διαφημίσεις πρέπει να δείτε... Γιατί να κάνετε το παιχνίδι λιγότερο ευχάριστο.. μην κ
Χρησιμοποιεί τυπικά χειριστήρια αγώνων, οπότε όποιος έχει παίξει παρόμοιο τίτλο πρέπει να πάρει τα πράγματα γρήγορα. Οι πρώτοι αγώνες είναι εύκολοι πριν αυξηθεί
Παρακαλώ διορθώστε τα σφάλματα και τις δυσλειτουργίες...το αυτοκίνητό μου κατευθύνεται σκόπιμα αριστερά ή δεξιά μερικές φορές ακόμα κι αν το χέρι μου δεν είναι πάνω στο joy stick...είναι πολύ ενοχλητικό..
Ειναι λιγο δυσκολο
δν ανοιγει καν
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο καλό, αλλά όταν αγωνίστηκα στο επίπεδο 5, η Leilani έτρεξε μαζί μου και είχε πολλά κόλπα, αλλά δεν είχε τίποτα που είναι ότι δεν μπορώ να πάω στη 2η και στην 3η σειρά και μετά διέγραψα το παιχνίδι.
Το πρόβλημα είναι ότι το αγόρασα από το playstore στο τηλέφωνό μου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή playstore. Η σκέψη να χρησιμοποιήσω το nvidia shield tv pro και να θέλω να αγοράσω ξανά αυτό το παιχνίδι είναι γελοία. Δεν θα έπρεπε να αγοράσω το παιχνίδι του οποίου και οι δύο συσκευές βρίσκονται στο Google playstore στον ίδιο λογαριασμό. Αυτό είναι άδικο. Έχω αγοράσει άλλα πράγματα από το playstore δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αυτό το παιχνίδι δεν μπορώ να το έχω και στα δύο συστήματα, παρόλο που και τα δύο έχουν τον ίδιο λογαριασμό και το google playstore. Αυτό είναι τόσο λάθος.
Μου αρέσει το παιχνίδι, τα γραφικά και τα χειριστήρια όλα είναι υπέροχα.Σχετικά με αυτό...Αλλά νομίζω ότι ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε το multiplayer στο παιχνίδι...Έτσι μπορούμε να παίξουμε wd οι φίλοι μας να τους προσκαλέσουν για αγώνα.. ναι, μου έλειψε ελπίζω να μας δώσεις σύντομα..
Πολυ ωραιω αλλαδεν μου. Mpainei
Καλό παιχνίδι 👌 αλλά χρειάζεται ενημέρωση😒 για το MULTIPLAYER το κάνει εξαιρετικό😊
Το παιχνίδι μερικές φορές είναι απογοητευτικό αλλά είναι διασκεδαστικό. Νομίζω ότι το παιχνίδι θα είναι πιο διασκεδαστικό εάν ο προγραμματιστής βρει έναν τρόπο να δώσει τη δυνατότητα σε δύο άτομα να παίξουν μεταξύ τους. Εννοώ ότι όταν δύο άνθρωποι αμφισβητούν ο ένας τον άλλον θα είναι πιο διασκεδαστικό. Τουλάχιστον προσθέστε κάτι σαν δημόσια πρόκληση, Bluetooth πράγματα όπως αυτό το sha.
Αφού έπαιξα για λίγο, συνειδητοποίησα ότι στην πραγματικότητα δεν παίζεις αληθινούς παίκτες. Μπορώ να κάνω παύση και να επιστρέψω και όλοι οι παίκτες με περιμένουν να επιστρέψω. Όχι πραγματικοί παίκτες. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι τα παιχνίδια AI αποφασίζει πότε θα κερδίσετε ή θα χάσετε για να σας απογοητεύσουν να "πληρώσετε για να κερδίσετε". Όπως έχουν σημειώσει και άλλες κριτικές, ξαφνικά, στο τέλος ενός αγώνα, πηγαίνετε από την 1η στην 4η (ή χειρότερα) με αυτοκίνητα που έχουν σούπερ επιτάχυνση και power ups. Είναι στημένο.
Είναι φτιαγμένο για να χάνεις αν πας από 3 η 4 πίστα και πάνω.
Μια καλή ιδέα είναι ότι θα πρέπει να προσθέσετε τη λειτουργία πολλών παικτών. Αυτό θα είναι συναρπαστικό